"Ortak Dilimiz Sanat" HOPO Proje Yarışmaları Kapsamında "Engelsiz Sanat" Etkinliğimizi Gerçekleştirdik

06.03.2020 1023

     Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinatörlüğünde ve Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı'nın ortaklığında yürütülen Eğitimin Yıldızları HOPO proje yarışması kapsamında Trabzon Ortahisar 88.Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi olarak "Ortak Dilimiz Sanat" isimli projeyi gerçekleşirdik.

     İlk etkinliğimizi "Engelsiz Sanat" deyişimizle Ballim Kafe'de gerekleştirdik. Kafede alışan özel genlerle, atıkları geri dönüşüme kazandırmak için rekreasyon (yeniden düzenleme) uygulaması yaptık.

 Ortaya çıkan ürünleri çiçek dikerek değerlendirdik. Sonuç olarak hem farklı özellikteki kişiler  arasında bir gönül bağı kurduk hem de çevre farkındalığına katkıda bulunduk.

     Projede emeği geçen baştan proje yürütücüsü görsel sanatlar öğretmenimiz Elife HACIHÜSEYİNOĞLU olmak üzere okul müdürümüz Murat ULUDÜZ'e, müdür yardımcılarımız Ömer AKSOY'a ve Ensar YAŞAR'a, proje uygulayıcılarımız rehber öğretmenimiz Sevgi CEVAHİR'e, tarih öğretmenimiz Gül YÜCESAN'a, müzik öğretmenimiz Serdar DEMİRKALE'ye, matematik öğretmenimiz Nurşen BEKTAŞ'a, edebiyat öğretmenimiz Selahattin Erkin AKINCI'ya, bilişim teknolojileri öğretmenimiz Murat HİÇYILMAZ'a ve projede görevli öğrencilerimiz Tuğçe YALÇIN'a, Sude Naz KELEŞ'e, Bahar TURAN'a, Ebrar KIRCI'ya, Muhammed Reza SAEEDY'e, Fatih GÜMRÜKÇÜ'ye, Berk Melih PEHLİVAN'a teşekkür ediyoruz.

06-03-202006-03-202006-03-202006-03-202006-03-2020